.

2 Nisan 2017 Pazar

Hediye Edebileceğiniz Kitaplar

Merhaba hepimizin bildiği üzere en güzel hediye kitap!!
Şahsen bence öyle..
ve hepimizin ortak sorunu arkadaşıma hangi kitabı hediye etsem..??
Bana sık sorulan sorulardan bir tanesiydi çözümü şöyle buldum.Youtube da bununla ilgili bir video çektim ve kitaplığımda bulunan bir kaç kitabı yorumumla birlikte paylaştım.Umarım faydalı olmuitur.Ben çok eğlendim,hatta keşke bir kaç kitap daha tavsiye edebilseydim bile dedim..Artık zamanla bu videonun 2. de mutlaka gelir..bekleme de kalın siz..
Hadi şimdi neler önerdiğime geçelim..
Hediye edebileceğiniz kitaplar :))

1.
Saga-Çizgi Roman 

Ödüllü yazar Brian K. Vaughan (Y: Son Erkek, televizyon dizisi Lost) ve ciddi derecede beğenilen çizer Fiona Staples (Mystery Society, North 40) tarafından yaratılan Saga, kainattaki yerlerini bulmaya çalışan genç bir ailenin sürükleyici öyküsünü anlatıyor. Hiç bitmeyen bir galaktik savaşın karşıt taraflarında duran iki asker âşık olup tehlikeli ve eski bir dünyaya kırılgan, yeni bir hayat getirmek için her şeylerini riske atıyorlar. Fantezi ve bilimkurgu, bu seksi, devrimci destanın ilk cildinde daha önce hiç olmadığı şekilde bir araya geliyor.
2.
Huzursuzluk-Livaneli

Harese nedir, bilir misin? Develerin çölde çok sevdiği bir diken var. Deve dikeni yedikçe ağzı kanar. Tuzlu kanın tadı dikeninkiyle karışınca bu, devenin daha çok hoşuna gider. Kanadıkça yer, bir türlü kendi kanına doyamaz… Ortadoğu’nun âdeti budur, tarih boyunca birbirini öldürür ama aslında kendini öldürdüğünü anlamaz. Kendi kanının tadından sarhoş olur.

                                                                                3.
Elveda Haziran-Sarah jio

Bir varmış, bir yokmuş, hâlâ içindeki masala kulak veren küçük bir kadın varmış…

Büyük yeşil bir odada bir telefon, kırmızı bir balon ve aydedenin üzerinden zıplayan bir ineğin resmi varmış… İyi geceler aydede, iyi geceler kırmızı balon, iyi geceler yıldızlar, size de iyi geceler yeryüzündeki tüm sesler.

June Andersen, her akşam yatmadan önce teyzesinin ona ve kız kardeşine okuduğu bu masalla büyümüştür. Ancak zaman acımasızdır ve maalesef hayat, çocukluklarındaki o masumiyeti yok etmiştir. Artık güçlü bir kadın olarak tek başına yol alan June, yıllardır yüzünü görmediği teyzesinin ölüm haberiyle çocukluğunu geçirdiği Mavi Kuş Kitabevi'ne yeniden adımını atacaktır. Hatıralarını süsleyen bu masal diyarı June'un içindeki karanlıklara ışık tutarken, June kendini yeniden keşfedecektir.


                                                           Videomu izlediniz mi? keyifli Seyirler..:))


  
                         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzenleme

back to top .